De Coördinatie van de Mensen zonder Papieren, Sans-Papiers TV en haar vele medestanders organiseren op zondag 3 oktober 2021 een nationale betoging “We Are Belgium Too”. Zij eisen de regularisatie van mensen zonder papieren in België op basis van duidelijke en permanente criteria zoals duurzame banden, werk, onverwijderbaarheid en het risico van de schending van een grondrecht in geval van terugkeer, evenals de oprichting van een onafhankelijke regularisatiecommissie.

De manifestatie start om 14u, bij het Noordstation in Brussel.

Met SAP-Antikapitalisten ondersteunen wij deze manifestatie ten volle en roepen we al onze leden en sympathisanten op om deel te nemen en mee te mobiliseren.

Met SAP-Antikapitalisten komen we op voor de onmiddellijke stopzetting van alle uitwijzingen, de sluiting van alle gesloten centra en de regularisatie van alle mensen zonder papieren, Open de grenzen!

Het FB-evenement van de manifestatie kan je hier vinden: WE ARE BELGIUM TOO: Nationale Betoging/Manifestation Nationale | Facebook

De flyer voor de manifestatie kan je hier downloaden.

Collectief vertrek

Vanuit verschillende Vlaamse steden wordt een collectief vertrek georganiseerd (per trein en per bus). We vullen deze lijst verder aan zodra er meer info is over andere plaatsen. Wil je ook een gezamenlijk vertrek organiseren in je streek? Laat het ons weten!

Antwerpen: Van Antwerpen naar WE ARE BELGIUM TOO-betoging | Facebook

Gent: Van Gent naar WE ARE BELGIUM TOO | Facebook

Leuven: Gezamenlijk vertrek – Leuven – Nationale manifestatie We Are Belgium Too | Facebook