Furia nodigt je heel graag uit op de jaarlijkse Vrouwendag op 11/11/2020.
Omwille van de coronacrisis gaat het event dit jaar volledig online door via een handige online eventpagina. Via deze inschrijvingspagina kan je je nu registeren voor alle onderdelen van het programma.

Enkele dagen voor het event ontvang je een e-mail met alle praktische informatie.

Programma: Zorgen voor morgen?!

Deze Vrouwendag gaat over het belang van een zorgzame en gelijke samenleving, een samenleving waarin de zorg voor mensen, voor het leefmilieu en voor toekomstige generaties centraal staat.
Een platform van individuen en organisaties uit Gent en daarbuiten werkte mee het programma uit.

Na de lezing van econome en filosofe Prof. Dr. Ingrid Robeyns (Universiteit Utrecht) kan je in gesprek gaan met organisaties die werken rond gelijkheid op de virtuele standenmarkt, je laten inspireren door het strijdmoment en deelnemen aan de werkwinkels. Check het volledig programma op furiavzw.be/vrouwendag of de Facebookpagina.

Het concert van Manou Gallo in De Centrale is jammer genoeg uitgesteld wegens de huidige coronasituatie. Wie een ticket kocht voor een geannuleerde voorstelling zal binnenkort een persoonlijk bericht ontvangen. Hou hun website in de gaten voor meer nieuws.

Steun Furia

We nodigen je uit om een vrije bijdrage te doen. Jouw steun maak de Vrouwendag mee mogelijk. Je kan daarvoor een overschrijving doen op BE85 0011 3642 3506. Elke gift is welkom. Richtbedrag: 5 euro | kleine inkomens 3 euro. Steunbijdrage vanaf 10 euro.

Dankjewel!

Heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

Héél graag tot dan,

Het team en leden van Furia & het Gents vrijwilligersplatform